0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 6 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Üsteki Kardeşimize Dua Edelim :))  (Okunma Sayısı 3236 defa)
karikatürist
Yeni Üye
*

« : 26 Haziran 2008, 21:00:52 »

selamun Aleykum sevgili kardeşlerim biliyorsunuz müminin en büyük silahi Duadır. ve Hepimizin Duaya ihtiyacı var bir birimize dua edelim hem eğlenmiş olur hem farklı dualar öğrenmiş oluruz hemde bir birimize dua etöiş oluruz.

mesela isteyenler hangi konuda dua istediklerini söylesinler kardeşlerimizde o yönde dua etmiş olurlar

mesela ben sınavlara hazırlanıyorum ve dualara ihtiyacım var. ço sayıda sınavım var. Ahiret sınavı dahildir.  Embarrassed

unutmayalım bi üsteki kardeşimize dua ediyoruz. benden önce kimse olmadığı için ilk duayı ben yapıyorum ve tüm kardeşlerime yapıyorum.

Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın İnş...
Moderatöre Bildir   Logged

Anladim işi, sanat Allah'i aramakmis;
        Marifet bu, gerisi yalniz çelik-çomakmiş...  N.Fazıl KISAKÜREK
yasemin
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2008, 21:34:48 »

Allah’ım!
Muhammed, sallallâhu aleyhi ve sellem, ve âlinden rahmetini esirgeme  Allah'IM sen karikatürist kardeşimize ve onun gibi  sınavları olan bütün ümeti müslime yardımcı ol RABBİM biz biliriz ki sen sana çevrilen elleri boş çevirmezsin biz aciz kullarının dualarını kabul eyle amin  banada ahiretim hakkımda dua isteyin ona çok ihtiyacım olacak Sad

İSLAM;MAZLUMUN,MAĞDURUN,VE GARİPLERİN YARDIMINA KOŞMAYI EMREDER
dua dilencisi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2008, 22:42:02 »

AMİNN Smiley

RABBİM SENKİ YÜREKLERİMİZİ EVİREN ÇEVİRENSİN İÇLERİNDE NE OLDUĞUNU BİLENSİN SENDEN "karikatürist"KARDEŞİMİN İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARINI VE HER TÜRLÜ SINAVINI SENİN MERHAMETİNE SIĞINARAK YARATTIĞINI UNUTMAYACAĞINI BİLEREK YARDIMINI TALEP EDİYORUM. RABBİM YASEMİN KARDEŞİMİN GÖNLÜNÜ FERAH EYLE SEVDİKLERİNİ SEVDİR ONU SEV SEVİNDİR .(AMİN)
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 07:24:30 »

sinavlarında sana başarılar dilerim hayırlara vesile olmasını hakkına hayırlı olanı nasip etsin rabbim ahiret sinavında sana ve tum inanan muslumanların başarıyla geçmesini Allah ın istedigi yaşam tarzını bizlere nasip etmesini temenni ederim slm ve dua ile.....

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
karikatürist
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 09:38:05 »

Amin... Allah razı olsun inş..

Allahım Tümlümanları sıkıntı ve belalardan kurtar.
MERXAS  Kardeşimize yöneticilik görevinde kolaylık sağla

Anladim işi, sanat Allah'i aramakmis;
        Marifet bu, gerisi yalniz çelik-çomakmiş...  N.Fazıl KISAKÜREK
dua dilencisi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2008, 10:30:32 »

İLAHİ sıradaki kardeşimin gönlüne huzur,hanesine maneviyat,cebine bereket ihsan eyle..
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2008, 11:05:02 »

Ya Rabbi! Bizi bencillik ve ra­hatlık girdabından, heva ve heves tufanlarından kurtar, bize fedakar­lık gücü ihsan et ve bütün vücu­dumuzla fedakarlığın lezzetini tat­mamıza izin ver.
Ey Rabbimiz! Bizi iman ve fe­dakarlıkla güçlendir, kalbimizi ve ruhumuzu öylesine fethet ki, sade­ce sana tevekkül edelim ve hiç kimsenin karşısında eğilmeyelim.
Ya Rabbi! Kalbimiz aşkınla yansın, muhabbetinle dolup taşsın, ki kurşunların acısı bize tatlı gelsin.
Ya Rabbi sen dünya müslümanlarına rahmet elini uzat, sen onaları zülm girdabından kurtar, esaret altında kalmış müslümanlara özgürlüğü bahşet, ya rabbim senin biçare, güçsüz kalmış, yaşlı, kadın ve çocukları koru...Rabbim sen ''dua dilencisi'' kardeşimizin kalbini kendi dinin üzerine sabit kıl. onu gerçekten sana kul olmuş salih kullarından eyle...selam ve dua.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
dua dilencisi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 20:30:12 »

AMİİN

YA RABB ünlem bizleri senin sevdiklerini sevdir senin yolunda samimi olanlardan eyle.gönlümüzü ruhumuzu senin aşkınla yananlardan eyle .bizi bizim boşluğumuzda bırakma bizi bizde değil bizi sende kaybet .İLAHİ VUSLATSEVDASI kardeşimi ve bütün kardeşlerimi kendine kul habibine ümmet eyle kusurlarımızı ört cennetine girmeyi nasip eyle .şüphesiz sen ol demeyince hiç bir şey olmaz sen kardeşlerime merhamet eyle. AMİİN
muhammed-i dava
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2008, 10:28:30 »

AMİN...AMİN...AMİN...
Ya ilahi ya Rabbi!!!
şüpesiz ki sen vermeyi istemeseydin,istemeyi vermezdin
 Allah ım sen'sin diyen,bana dua edin duanıza icabet edeyim
üstekki muztazaf kardeşlerimizle avuçlarımızı sana açtık
biliyoruz ki,sen sana yönelen kalpleri,sana açılan elleri boş çevirmezsin
eyyy çaresizlerin yardımına koşan,mazlum mustazafların kapında dua dua
diye inleyen RABBİM!!!
DUA DİLENCİSİ ve diğer bütün kardeşlerimizin tüm sıkıntılarını gider
onları son nefeslerine kadar islama hizmet eden muvahitler eyle
onlara taşıyamıyacakları yükü yükleme,dünya imtihanlarını
takva ve ihlasla hakkıyla tamamlayanlardan eyle ve mahşaerde
salih kullarınla haşr eyle,amin...
siz kardeşlerimden de yusuf-i medresede bulunan abilerim için ve onların
durumunda olan tüm müslümanlar için dua istirham ediyorum
rabbim onları en kısa zamanda bizlere va tüm savdiklerine kavuştursun
bizleri ve onları davamızda haklı ve hakim kılsın yer yüzündeki tüm
mustazafları islam davasında muvaffak etsin  inşAllah.
Selam ve dua ile...

Gün gelir Yusuf'un gömleğini elbet koklar,hasretin kör gözüne süreriz be canım ANNEM. Ve birgün güneş bizim için de doğar elbet,kasvetli ve sisli dağların ardından...
yusha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2008, 11:08:15 »

Ey zayıf bırakılmışların Rabbi!
Sen yeryüzünün zavallılarını, mahkum ve zayıf yığınlarını ve hayattan yoksun bırakılanları – ki onlar, köle arayan azgınların; çağın karanlık zulmünün; kin ve nefret cehenneminin tarihteki kurbanlarının devamıdırlar ve her zamankinden daha çok zulme ve baskıya maruz kalmışlardır –insanların önderliğine eriştireceğini ve onları dünyaya varis kılacağını irade etmişsin. İşte şimdi zamanı gelmiştir. Yeryüzünün lanetlileri senin vaadini gözlemekte ve beklemektedir.

Rabbim! Bize sorumluluktan kaçan inanç ucuzluğuna karşı dayanma gücü ver!
Rabbim! Bize «kavgacı ve inatçı» bir takvayı öğret ki, sorumluluğun çokluğu arasında kaybolmayalım. Bizi «perhizkar, münzevî takvadan koru ki, tenhalık ve uzlet köşelerinde gizlenmeyeyim!
 Allah'ım! Sevdiğin herkese öğret ki; aşk, yaşamaktan iyidir. Daha çok sevdiklerine de; sevmenin aşktan üstün olduğunu bildir!

Rabbim sen mustazaf kardeşelere ve haseten ''muhammed-i dava'' kardeşimize sabır sebat, azim kararlılık  ve cennetini bahşet. Amin

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
Sayfa: [1] 2 3 ... 6 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: