0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: üyeliklerini silenler hakkında  (Okunma Sayısı 227 defa)
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« : 30 Kasım 2010, 15:46:16 »

Aslında bunu çoktandır soracaktım bugüne nasibmiş. Siteden üyeliklerini sildiren kişilerin mesajları paylaşımları neden siliniyor?
Moderatöre Bildir   Logged

(dualar sana filistin)
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2010, 16:39:32 »

Aslında bunu çoktandır soracaktım bugüne nasibmiş. Siteden üyeliklerini sildiren kişilerin mesajları paylaşımları neden siliniyor?
Bu kişinin isteği üzerine gerçekleşiyor.
dileyen sadece üyeliğini, dileyen de mesajları ile beraber...Bazen de yönetici arkdaşlar, konuları silme yada silmeme noktasında insiyatifini kullanabiliyorlar ...
silinmek isteyen üyenin konularının silinmemesi için şifre değiştirme yada nick değiştirme gibi alternatif teklifler yapılıyor. Kabul edenler çıktığı gibi kabul etmeyenlerde çıkıyor.
Geçmişte ısrar edenler de çıktı, kendisi ile beraber konuları da silindi maalesef. öyle olunca konusunda verilen cevaplar yada diğer üyelerin ona vermiş oldukları cevaplar havada kalıyor...

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2010, 21:04:07 »

silinmek isteyen üyenin konularının silinmemesi için şifre değiştirme yada nick değiştirme gibi alternatif teklifler yapılıyor. Kabul edenler çıktığı gibi kabul etmeyenlerde çıkıyor.
Geçmişte ısrar edenler de çıktı, kendisi ile beraber konuları da silindi maalesef. öyle olunca konusunda verilen cevaplar yada diğer üyelerin ona vermiş oldukları cevaplar havada kalıyor...

Allah razı olsun. Sizden kaynaklanmamasına sevindim. Eğer bir arkadaş herhangi bir sebebten ötürü üyeliğini sildirmişse ve benle beraber açtığım konular da silinsin demişse söylenecek tek söz "Allah onu affetsin" dir. Bir iş yapıldı mı Birinci ve en önemli niyet Allah'ı razı etme olmalıdır. Ben yoksam paylaştığım konularda yok mantığı maalesef buna tezattır. Paylaşılan konuların silinmesi açıkçası diğer üyelere karşı kul hakkı ihlalidir diye düşünüyorum. Mesajların silinme hakkı sadece site yöneticilerinde olmalıdır bence

(dualar sana filistin)
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: