0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Van Mustazaf Der'den Gıda ve Ayakkabı Yardımı  (Okunma Sayısı 320 defa)
musabbinumeyr29
Ziyaretçi
« : 21 Ocak 2010, 07:54:16 »

Mustazaflar ile Dayanışma Derneği (Mustazaf Der) Van Şubesi, yaklaşık 2 ay önce düzenlediği kermesten elde ettiği gelirle 40 aileye gıda, 300 kişiye de ayakkabı yardımında bulundu.

Mustazaflar ile Dayanışma Derneği (Mustazaf Der) Van Şubesi, yaklaşık iki ay önce düzenlediği kermesten elde ettiği geliri fakir ailelere gıda ve ayakkabı dağıtarak değerlendirdi.

Kermesten elde edilen gelirle 40 aileye gıda yardımı, 300 kişiye de ayakkabı yardımı yapıldı. Kermes sonrası belirlenen ve birinci dereceden fakir olan 40 aileye dağıtılan paketlerin içinde; 5’er kilo şeker, makarna ve yağ, 3 kg. helva, 2 kg. reçel, birer kilo salça, çay, mercimek ve pirinç bulunuyor. Bunun dışında muhtaç olduğu belirlenen 300 kişiye de ayakkabı dağıtıldı.

Mustazaf Der Yardım Komisyonu’nda bulunan Sait Koç, yaklaşık iki ay önce düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri bu şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, “Kermesten elde ettiğimiz geliri büyük bir titizlikle belirlediğimiz fakir ailelere gıda ve ayakkabı dağıtarak değerlendirmek istedik” dedi.

Kendilerine başvuran muhtaç ailelere ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını belirten Koç, “Şehirdeki bütün fakirlere yardım etmek isterdik; fakat elimizdeki kısıtlı imkânlardan dolayı sadece birinci dereceden fakir olan ailelere yardım edebildik. Bu yardımların devam etmesi için özellikle Vanlı vatandaşların ve esnafın yardımlarını esirgememelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İLKHA

Moderatöre Bildir   Logged
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2010, 08:56:53 »

Allah emegi gecen herkesten razı olsun yardımlarını artırsın wesselam....
Moderatöre Bildir   Logged

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: