0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ...ve yalnızsın şiir kasetinden "hür" parçası  (Okunma Sayısı 2222 defa)
Mahya
..Beytül Ahzan..
Üstad Üye

Yalnızlık biçilmiş bir kaftan..

« Yanıtla #10 : 17 Mart 2010, 16:42:45 »

Tarihin damarlarından kopan dalga dalga coşan "Fırattır..Kandır..Hayattır" Kerbela "Er" meydanından savrulan uçup gelen Kanlı ok imtihandır..ünlem Karardır..ünlem adı unutulmuş bir "şehidin" destanıdır bu feryat..

Ben İmam "Hüseyn"e ilk karşı duran onun "sevda" okuyla ilk vurulan güle karşı durdum Bülbül'ün duruşu gibi.. Mızrağa saplandı gülüm..ünlem aktı yüreğime "İman" bu fani dünyadan geçiverdim.O gün o "aşura" günü karar günüdür.

Her inananın "insan" olanın..ünlem Nuhun gemisi karaya vardığı gün demir aldı Ehli beytin kurtuluş gemisi..

"Musa" firavun ordusundan kurtulduğu gün ben "yezid"in ordusana dalıverdim..ünlem "İbrahim" ateşten kurtulduğu gün ben "aşk ateşine" düşüverdim,Yakup Yusufuna kavuştuğu gün ben "sevgilim"den kopuverdim..ünlem

Babam "Adem"in Ak renkli tövbe sancağını "nefsi"min doruklarına dikiverdim..ünlem Sırtımdan tuttu dünya kaçıverdim "gömleğim yırtıldı" tüm günahlardan soyunu verdim..ünlem savruldu "pişmanlık" kamçım şahlandı özgürlük atım bu an karar anı her an "karar" anı cennet ile cehennemi seçme anı cennetin yoluna uçuverdim..ünlem ve hakikatin karışısın da diz çöküverdim..ünlem

Tevbe diye inledim peygamberin övdüğü dudaklar aralandı annenden doğduğun gibi "ak" ismin gibi "hürsün" Ey hür... Ve ateşi görmüş pervane gibi dönüverdim..ünlem yanı verdim..ünlem nasıl bir emaneti omuzlayı verdim..ünlem

dedimki Lebbeyk Ya Hüseyn Ey İmam Ey "cennet" gençlerinin efendisi..!Ey "Allah" aşıklarının rehberi..ünlem Ey "güllerin" en kırmızısı..ünlem "kurbanların" en güzeli Ey sevgili Ey sevgili izin ver ben hürüm ama "senin gibi bir hakikatin kölesiyim" izin verdi aşkın hükümdarı ayağa kalktım zulmün ordusuna çevirdim

Yüzümü,Gözümü,Canımı,Malımı,tüm varlığımı ve dalı verdim,yarı verdim zulümatı... Karanlığı delen yıldız gibi bir ok attım dünya kölelerinin tam "yüreğine" her çağda her zaman da yükseklerde süzülen bir ok

"Hak ile Batılı,Aşk ile Şehveti,Şeref ile Zilleti,Cehennem ile Cenneti"

Araf gibi ayıran BİR KARAR OKU BİR KARAR OKU..ünlem

Allah Razı Olsun Vuslat Abi..Harika bir şiir..
Moderatöre Bildir   Logged

..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil..
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #11 : 17 Mart 2010, 16:54:37 »

Şiirin tamamını paylaşbilir misin Zehra'cım .. Hemen kaydedeyim Smiley

O albümü dinledim , Toprak gibi le ve yalnızsın şiirleri beni epeyli etkilemişti..

Muhteşem bir ses ve yorum.

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #12 : 17 Mart 2010, 22:00:02 »

izzetli duruş şiiri de mükemmel! bu bir haftadır takıldım şiire..öyle derinlemesine etkiliyor beni

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

huzey_fe
Yeni Üye
*

BIZ KEFEN GIYMEYIZ KANLI ELBISEMIZ KEFENIMIZDIR!!

« Yanıtla #13 : 19 Mart 2010, 22:40:58 »

ÇOK SUPER PARCA OLMUS Allah RAZI OLSUN INDIREMEDIK OLSUN DINLEDIK PAYLASIM İÇİN Allah RAZI OLSUN
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: