0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: vuslatsevdası üyeleri'nin İşte Gerçek Hayattaki Meslekleri...  (Okunma Sayısı 289 defa)
arzu..
Usta Üye

« : 18 Haziran 2009, 18:11:06 »

vuslatsevdası

Gerçek hayatta korsan olduğu tesbit edilen [vuslatsevdası/color]'nın açık denizlerde artık iş bulamadığı için PC piyasasına girdiği tesbit edilmiştir....

Buda vuslatsevdası'nın bir zamanlar kullandığı korsan gemisi....
kördüğüm

kördüğüm 'nin  gerçek hayatta taksi şöförü olduğu öğrenildi... Yapılan araştırmalarda borcunu ödeyebilmek için bu işi yaptığı ve gündüzleri bile gece tarifesinden taksimetre açtığı öğrenilmiştir..

Buda onun ticari taksi olarak kullandığı araç..

umut'un astronot olduğu ortaya çıktı... Yaptığı açıklamada dünya bana dar geliyor bu yüzden astronot oldum dedi...

Buda onun uzaya çıktığı ilk uzay gemisi...Hakiki Antep malı NK 880 tipi uzay gemisi

__

_yazyagmuru_'in gerçek hayatta İstanbul caddelerinde çiçek sattığı öğrenildi. Söylediğine göre tek sıkıntısı zabıtalardan kaçamamak mış

Sattığı çiçeklerden bazıları...

cebelinur

cebelinur'in kaçak bir garaj işlettiği ve modifiye araba işi yaptığı belirlendi... Neden bu işi yaptığını sorduğumuzda "napalım be abi ekmek parası" yanıtını verdi...

Yaptığı modifiyelerden bir örnek... Harika bir tasarım

Moderatöre Bildir   Logged

kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2009, 20:17:39 »

harikasın kardeşim Cheesy Cheesy Cheesy süper olmuş bunlar! hele cebelinurun tasarmı ve umutun uzay gemisi Cheesy:d Cheesy

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2009, 20:36:18 »

çok gzel olmuş ellerine sağlık Cheesy Cheesy Smiley

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2009, 21:18:46 »

astronot mu Smiley
Allah seni kafa üstü cennetine atsın abla ama yanımda tekoşin abeyide istiyim canım sıkılır tek kalsam hem bu günah dolu bu dünyadan hicrette etmiş oluruz Smiley bu arada bu bayanlar hep örtüsüz erkeklerde bakıyor bu resimlere artık işin fıkhi boyutu ne bilemem sanki uygun deil bu resimler gibime geliyor

(dualar sana filistin)
yusha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2009, 22:14:11 »

arzu kardeşim, müminleri mümin gibi gösterseniz. müslüman forum üyeleri nerdeyse kendilerini batılı şımarık gençleri  ve ihtiyar ile karşılıyacaklar. yani benim izlenimim, yalnış anlaşılmasın tamammı? Smiley

hani arzu kardeşim siz bu güzel fikirlerinizle forum üyelerini  dünyadaki mümin, müslüman mücadeleci dünya müslümanları ile örneklendirseniz!... bakın bakalım o zaman vuslat üyeleri ne güzel tepkiler verecekler Smiley

şimdiden Allah kolaylık versin. yeni bölüm ile karşılaşmak temenimizle Allaha emanet inş. Smiley

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
arzu..
Usta Üye

« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2009, 22:28:44 »

arzu kardeşim, müminleri mümin gibi gösterseniz. müslüman forum üyeleri nerdeyse kendilerini batılı şımarık gençleri  ve ihtiyar ile karşılıyacaklar. yani benim izlenimim, yalnış anlaşılmasın tamammı? Smiley

hani arzu kardeşim siz bu güzel fikirlerinizle forum üyelerini  dünyadaki mümin, müslüman mücadeleci dünya müslümanları ile örneklendirseniz!... bakın bakalım o zaman vuslat üyeleri ne güzel tepkiler verecekler Smiley

şimdiden Allah kolaylık versin. yeni bölüm ile karşılaşmak temenimizle Allaha emanet inş. Smiley
KARDESİM HAKLI OLABİLİRSİNİZ AMA BİZİM AMACIMIZ KİMSEYE KÖTÜ BİŞEY ÖGRETMEK DEGİL BEN SADECE YEMİNLE İÇİMDEN GELDİ DYE YOLLADIM YANİ DİNE UZAK BİŞEY YOLLADIGIMI ZANNETMİYORUMKİ

yusha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2009, 22:37:04 »

KARDESİM HAKLI OLABİLİRSİNİZ AMA BİZİM AMACIMIZ KİMSEYE KöTü BİşEY öGRETMEK DEGİL BEN SADECE YEMİNLE İÇİMDEN GELDİ DYE YOLLADIM YANİ DİNE UZAK BİşEY YOLLADIGIMI ZANNETMİYORUMKİ

estegfr. kötü bişe aklıma gelmedi zaten. dinden uzak değil. ben sadece yeni fikirler için size ışık oldum ;)

Rabbimin lütfü keremi ve ihsanı üzerinize üzerimize olsun.

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: