0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yardım Kervanı yola devam ediyor 2010  (Okunma Sayısı 579 defa)
huseyni_sevda
Yeni Üye
*

« : 30 Mart 2010, 15:09:15 »

2009 Kurban kampanyamızda kesilen kurbanlar ve kurban bağışlarını  gönderen kardeşlerimizin rumuzları yayınlanmıştır, değerli kardeşlerimiz bu videoyu yayınlama sebebimiz internet üzerinden başlattığımız bu kampanyanın güvenirliği içindir, video indirme linkleri aşağıdadır...

Bu günden itibaren başlattığımız kampanyaya siz kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz, Allah (c.c) yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul buyursun..Amin

http://www.elifmedya.com/video/kurban20009.wmv
http://www.elifmedya.com/video/kurban2009.rmvb
http://d01.megashares.com/?d01=4LO6cwY

الرحمن الرحيم Kainatın yaratıcısı Allahu Tealaya Hamd, O nun Rasulune salat ve selam olsun

Resulullah sallAllaahu 'aleyhi vesellem: Çocuğun dogumunun yedinci gününde isminin konulmasını, yıkanarak pisliklerden temizlenmesini ve akika kurbanı kesilmesini emir buyurdu (hadis kutubu Sitte)

Yeni doğan bebeğin başındaki ilk saçlarina akika; bu çocuğun dogumundan yedi gün sonra başındaki tüylerin kısmen veya tamamen Traş edilip adını koyduktan sonra Allah u Teala'ya şükür icin kesilen kurbana akika kurbanı denir.

Nitekim Ibnu 'Abbas radiyAllahu anhu rivayet olunan bir hadiste: Resulullah (sav) torunları Hasan ve Hüseyin (ra) için, akika olarak birer koyun kurban etti. " Hadisin Nesai `deki vechinde: "... Ikişer koyun kurban etti" denmiştir(Kutubu Sitte)

Sen ey müslüman kardeşim! ... Resulullah (sa.v) emri ile gerçekleştireceğin bu akika, Adak, kurbanı neden Horasanda bir yetim ile, iman edip Rabbinin yolunda Savaşan ve ahde vefa göstermiş, sırasını bekleyen bir mücâhidin ailesiyle paylaşmayasın? Kim bilir o yetimin gözünün yaşını bir an olsun dindirir, babasının yokluğunu bir an olsun unutturursun.

Sen ey Müslüman kardeşim! ... ... ....Adadığın kurbanı neden Allah-u Teâlâ Yolunda bağışlayamasın? Neden fakir mucahid ailelerini sevindirmeyesin? Neden bir yetimi, dulu, miskini adadığın kurbanla doyurmayasın?

Onlar Küfre karşı duran Rabbine söz vermiş Yiğitler ... Onlar dünyanın bütün güzelliklerinden vazgeçmiş Cennet Aşıkları ... Onlar Rabbinin Dinine hizmet eden ve bu yolda ölüme koşarak giden gerçek Mu'min'ler inşAllah.

Rabbinin dinine hizmet eden kardeşlerimizin Ailelerine, onların yetimlerine karşı kendini sorumlu hisseden duyarlı kardeşlerim: Sizi Rabbimin izni ile bu yola gönlünü vermiş tüm kardeşlerimiz adına akika, Adak, kurbanları kampanyasına davet ediyorum ... .. Umulur ki sizin adadığınız kurbanınız, gönderdiğiniz bir sadaka Horasandaki yetime; bir bayram sevinci yaşatır ...

Unutmayınız ki, sizin Allah Tealanın yolunda harcadığınız her Kurusun Karşılığı sizi beklemektedir. Kim ne kadar hayır işlerse onun, kimde ne kadar Şer işlerse onun, karşılığını görecektir ...

Kampayımızın sonunda Afganistan 'da kesilecek olan akika,  Adak, kurbanlar ve infaklar Elif Medya tarafından İslam Ümmetine video olarak sunulacaktır.

Elif Medya

www.elifmedya.com

Moderatöre Bildir   Logged

ŞEHİDİ JI MERA JİYANE DÜNYA Jİ LI ME ZİNDANE EM AŞIĞE ŞEHADETIN EM TALIBE CENNETİN
huseyni_sevda
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 30 Mart 2010, 15:23:21 »

Daha önceki yardım kampanyalarımızdan görüntüler...

“İşte sizler, Allah yolunda harcamaya çağırılıyorsunuz. İçinizden kiminiz cimrilik ediyor. Ama kim cimrilik ederse, ancak kendisine cimrilik etmiş olur. Allah zengindir, siz ise fakirsiniz. Eğer O'ndan yüz çevirirseniz, yerinize sizden başka bir toplum getirir, artık onlar sizin gibi de olmazlar.”

Elif Medya Enformasyon Grubu işgal ve zulüm altında zor günler yaşayan Afganistan daki şehit ve mağdur ailelere destek olmaya devam ediyor.
Dünya haçlı devletlerinin Afganistan ‘daki  vahşi saldırılarına karşı dik durmaya çalışan mücahit aileleri bütün ihtiyaçlarını dışarıdan gelen yardımlar ile karşılıyorlar.
Elif Medya Enformasyon Grubu tarafından organize edilen “ Yardım Kervanı Yoluna Devam Ediyor” Ramazan ayı fitre ve zekat çalışmasında birçok şehit ve mağdur ailelere gıda kumanyası dağıtıldı. Yardımı alan şehit aileleri ve yetim çocuklar hayırsever  kardeşlerine selam ve teşekkürlerini  gönderdiler.  Bu yardımla şehit ve yetim çocukların gıda ihtiyaçları bir süreliğine karşılanmış oldu. Elif Medya Enformasyon Grubu, Kurban bayramında da Afganistan daki mücahit ailelerinin yaralarını sarmaya devam edecek.
Not: Yapılan Gıda yardımı’nın görüntüleri yakın zamanda stüdyomuz tarafından video olarak yayınlancaktır.

Tataristan’dan rus zulmün‘den kaçan tatar Mücahideleri

Türkiyeli hayırsever kardeşlerimizin yardımları ile
İslami Cihad İttihadı medresesi yeni dönem yılına başladı

Allah yolunda ailelerini kaybeden Tatar yetim mücahideler

Hayırsever kardeşlerimizin yardımları ile sevinen Mücahit ailelerinin çocukları

ayse

balalar

erzak

İslam Dünyasında hayırsever kardeşlerimizin gönderdikleri yardımlar ile şehit ailelere dağıtılan gıda kumanyası

Elif Medya
07/12/1430
24/11/2009
Moderatöre Bildir   Logged

ŞEHİDİ JI MERA JİYANE DÜNYA Jİ LI ME ZİNDANE EM AŞIĞE ŞEHADETIN EM TALIBE CENNETİN
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: