0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yardımcı olun lütfen !  (Okunma Sayısı 1384 defa)
el_muhacir
Yeni Üye
*

« : 07 Şubat 2012, 17:37:58 »

Esselamualeykum Rahmatullahi ve Berekad

kürtçe üç tane sevdiğim ilahi var bunların sözlerini türkçe olarak bana tercüme eden olursa sevinirim

1- gele muslumane esir

2- İslam ber dıl tı şirini,roja tekır te roniye çıpkım kora te nediğa

3- ey islam dılı me şaw te iro etbaye dine te lı erde be cıhu be ummete

şimdiden teşekkürler
Moderatöre Bildir   Logged
*KERBELA*
Yeni Üye
*

" ŞEHADET EN BÜYÜK AŞK; ŞEHİD EN BÜYÜK AŞIKTIR.. "

« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2012, 11:43:23 »

ÇAT PAT KÜRTÇEMLE BİRAZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM ...
2. ESERİ ELİMDEN GELDİKÇE ÇEVİRMEYE ÇALIŞTIM ...
YANLIŞIM VARSA KARDEŞLERİMDEN RİCAM DÜZELTSİNLER Kİ; ELBETTE EKSİKLİKLER OLACAKTIR ...
MESELA ÜÇ DİZESİNİ HİÇ TERCÜME EDEMEDİM ... (ÇÜNKÜ BEN DE ANLAMADIM Smiley ...)

...::: İSLAM LI BER DIL ŞÊRİNİ :::...

(EY) İSLAM GÖNÜLDE TATLISIN ...                                                               İSLAM LI BER DIL ŞİRİNİ ...          
HER YÖNDEN AL LAH'IN RAHMETİSİN ...                                                     REHMA XWEDAYÊ BHER HÊNİ ...          
İNSANLARI FERAHLATAN SENSİN ...                                                              BINAHİYA İNSAN TUYİ ...
HEM GÖZSÜN ONLARA HEM DE DÜRBÜN ...                                                HEM ÇAVİ JÊR HEM DÜRBÜNİ ...

SENDEN OLMASA DÜNYA KARANLIKTIR ...                                                  NE JITEBE DÜNYA TARİYE ...
GÜNDÜZLERİ AYDINLIK YAPAN SENSİN ...                                                 ROJA TE KIRYE RONİYE ...
NE YAPAYIM KÖRLER SENİ GÖRMEDİLER ...                                             ÇI BIKIM KORA TE NEDİYE ...
YARALI KALPLERİN DERMANISIN ...                                                           DERMANÊ KELBÊN BIRİNİ ...

KÖRLER KIYMETİNİ BİLMESELER BİLE ...                                                 GER KÔR NIZANBIN QÊDRÊ TE ...
YOLUNDA CANLARINI VE RUHLARINI SATMASALAR DA ...                      NEKIRIN BI RIH U CAN DI RÊ TE ...
BİZ KENDİMİZİ YÜZ PARÇA EDERİZ SANA ...                                           EM XWE DIKIN SED GORÎ TE ...
SEN BİZİM İÇİN AŞK VE SEVDASIN ...                                                        TU JIBO ME 'EŞQ U EVİNİ ...

MİLYONLARCA FERHAT VARDIR ...                                                            FERHAT BI MILYONA HENE ...
HEPSİ ENDAMINA AŞIKTIRLAR ...                                                              TEV AŞIQÊ BEJNA TENE ...
O SEBEPTENDİR Kİ ETRAFINDA PERVANEDİRLER ...                              LEWRA LIDOR PERWANENE ...
UÇUŞAN YAZ BÖCEKLERİ (FIRFIROK) GİBİ ...                                        WEK FIRFIROKÊN HAVİNİ ...

.................................................                                                         EM HESRETA ALA TENE ...
HER ZAMAN SENİ KONUŞURUZ BİZ ...                                                     HER TÎM BI GALGALATENE ...
.................................................                                                        HEM BERXÊ SER SALA TENE ...
.................................................                                                        ME DVÊTINE ME GUHRİNİ ...

DÜNYA VE AHİRET SENİNLE DEĞİLSE ...                                               DÜNYA U AXRET NE BITEBE ...
GEÇMİŞ VE ŞU ANDA YAŞANANLAR KARANLIK VE GECEDİR ...          YAD U JİYAN ZILM U ŞEVE ...
SENİN HÜKÜMLERİN HER AN ÜSTÜMÜZDE OLSA GEREK ...                HÜKMÊ TE GER TIM LSER ME BE ...
O ZAMAN DERT VE ÜZÜNTÜMÜZ KALMAYACAKTIR ...                          NAMİNE DERD U XEMGİNİ ...

FİEMANİLLLAH ...

" ...NE SENİ UNUTACAK KADAR ZAMAN GEÇECEK... "
" ...NE DE GEÇEN ZAMAN SENİ UNUTMAYA YETECEK... "
" ...SENİ UNUTURUZ SANMA... "
" ...ZAMAN; ALIŞMAYI ÖĞRETİR... "
" ...AMA UNUTMAYI; ASLA... "

ahde-vefa
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2012, 11:47:04 »

yardım isteyen kardeşe bende katılyorum,,bende kürtce bilmiyorum kürtce eserleri dinliyorsun ama anlayamıyorsun insan hani ne duydugunu bilmek istiyor hepsi öyle türkce tercume edilse aslında iyi olur....

Münafıklık alameti üçtür; yalan söylemek, vadini yerine getirmemek, emanete hıyanet etmek.” buyurarak ahde-vefa'nın önemini bildirmiştir..
vuslat_ül şehadet
VuSL@TA H@SRéT, $éH@DéTé ÖZLéM
Usta Üye

*qeNcİN SüsÜ qüZeL @HL@KTıR*

« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2012, 21:09:42 »

yardım isteyen kardeşe bende katılyorum,,bende kürtce bilmiyorum kürtce eserleri dinliyorsun ama anlayamıyorsun insan hani ne duydugunu bilmek istiyor hepsi öyle türkce tercume edilse aslında iyi olur....
Grin

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: