0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: diyanettende ancak bu beklenirdi!(begenmedim bu gidişlede begenmeyecegim  (Okunma Sayısı 405 defa)
inan01
Yeni Üye
*

« : 14 Nisan 2010, 15:03:00 »

KUTLU DOĞUM COŞKUSU STADYUMDA YAŞANACAK(begenmedim bu gidişlede begenmeyecegim )

sanatçılar ne oldugu belli olmayan  fatih kısaparmak söylediği pop parçalarla gönülleri fetheden  erhan güleryüz ve damar parçaları ile arabeskçi ali turaç
İlk kez bu kadar geniş kapsamlı olarak yapılacak Kutlu doğum programı Kur'an tilavetiyle açılacak. Müftü Canbolat ile Adana Valisi İlhan Atış'ın konuşmalarının ardından Erhan Güleryüz ve Fatih Kısaparmak ilahileriyle Adanalıların karşısına çıkacak. Sunuculuğunu Reha Yeprem'in yapacağı gecede 50 kişiden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu mini bir konser verecek. Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu Sema gösterisinin ardından lazer ve havi fişek gösterileriyle program sona erecek.
Moderatöre Bildir   Logged
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2010, 17:46:57 »

Smiley

Yanılmıyorsam geçen sene içinde Funda Arar ve Zara gibi kadın şarkıcıların da bulunduğu bir albüm yapmışlardı.

Oradaki parçaları seslendirecekler galiba..

İlk duyduğumda (aferdersiniz ama...) "oha" demiştim. Lakin bırakın herkes haykırsın Efendimiz'e olan sevgilerini..

Gayri islami bir hayat yaşayanlar Efendimizi sevmeyecek diye birşey yok. Ayak bağı olmasınlar ve O'nun gibi yaşamaya çalışanlara öcü gibi bakmasınlar ve tabiki O'nu anlasınlar yeter..

Belki Rahman onlara da hidayet nasip eyler..

Hayret ya hu, ben bu kadar iyimser değildim, ne oldu bana  Smiley

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2010, 17:56:11 »

fatih kısaparmak ülkücü bildiğim kadarıyla. zorla milleti dindar gibi gösterecekler. adamın babası hacıdır. kurban bayramında kurban keser, hacca gitti, ilahi söyledi.... bunlar hikaye kardeşim. delikanlı gibi duruşunuzu gösterin. müslüman gibi müslümanca davranın...

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2010, 17:59:38 »

Haklarını yemeyelim şimdi. Erhan Güleryüz güzel okuyor Smiley

İsminizi anmakla haşa siz değil ,
Şiirler güzelleşir..

Kendisi cahilane zamanında sevdiğim bir sanatçıydı.. Smiley

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
Le_Nasbirenne
Yeni Üye
*

Hayya-alel İman--Hayya-alel Cİhad

« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2010, 15:11:43 »

Aklıma bir rivayet geldi bu konuyu görünce.
Bir gün hz Ebu Bekir (a.s) bir belde ye gider..acıkmıştır,susamıştır..Bİr evin kapısını çalar ve kapıyı o evde yalnız yaşayan bir yaşlı kadın açar.Yaşlı kadından biraz yiyecek ister ve kadın O kişinin Ebu Bekir oldugunu bilmeyerek ona yiyecek verir..sonra kim oldugunu sorar ve Ebu bekir cevabını alır..Kadın sonra Halife hz ebu bekiri görünce mutlu olur ve sorar..Der ki "Ey Eba Bekir!bu ummetin huzuru ne zamana kadar surecektir?" hz ebu bekir  cevaben:"Bu ümmetin liderleri,imamları dogru yolda oldugu surece islamdaki huzur devam edecektir.."Kadın ya ebu bekir "imam ne demektir?" diye sorar..Ebu bekir (a.s) "kavmin söz sahibi,ve liderleri" der..
şimdi bu ulkenin imamları,tam bir teslimiyyet içinde olsalar ummet bir bütün ve huzur içinde olurdu degilmi!Hz. Ebu Bekir (a.s)'ın buyurduğu gibi..Fazla söze ne hacet Smiley

Cihadsız,Savaşsız,Kansız,Sakatsız Allahın Dininin Muzaffer Olacağını Zanneden Kimseler,Bu Dinin Tabiatını İdrak Edemeyen Kimselerdir! Onlar Vehme Kapılmışlardır.Davetçilerin Heybeti,Davetin Şevketi,Müslümanların İzzeti Savaşsız Olamaz!
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2010, 16:02:00 »

kimin ne yaptıgı onemli degil yapmış oldugu ameller ya hanelerine artı yada eksi olarak yazılır muhum olan Allah için çalışmak sadece islama hizmet etmek onun dışında hiç bir şey baglamaz bizden çalışmak tevfik Allah tan herkes cobandır surusunden mesuldur hadisi geregince ehlimizi uzak tuttukmu bu işe duyarlı oldukmu mesele kendiliginden cozulecektir Allah razı olsun slm ve dua ile...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: