0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hele az öte gidin bende gelem:))))  (Okunma Sayısı 1036 defa)
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2009, 16:23:51 »

Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  gülmekten koptum ya Allah iyiliğinizi versin hamne kardeşim Smiley
Moderatöre Bildir   Logged
arzu..
Usta Üye

« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2009, 16:55:47 »

valla herkes gülmüş ama ben sahsen cok korktum o an ben olsaydım orda bagırmayı bırak direk bayılmıstım  Embarrassed
gecen yıl yılanla ilgili bi anım olmustu  ama bu kadar büyük degildi yılan nasıl kactıgımı bir Allah biliyor bir ben o anki korkuyu yasamayan bilmez valla.

Vuslata_Ozlem
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2009, 21:46:43 »

kardeş wAllahi sizleri bilemem ama ben yılan dahi hiç bir hayvandan korkmam ki bu birazda insandan insana degişir...illa her insan hayvandan korkacak degil ya?? birazda benim annemden kaynaklanıyor bu, bana hep küçükken hayvanlar beslettirirdi çok hayvan besledim.köpek,kuş kedi hatta yılana bile elledim  ;) o yüzden bu konuyu hafif degerlendirdim...annemin bana burda kazandırdığı şeyde hayvanlara karşı hiç bir zaman korkmamam oldu..o yüzden bu resimdede onu görünce ben kendi bakış açımdan konuştum kardeşlerim..herkezin bakış açısı farklıdır dimi herkezin zaten aynı düşündüüğü bir ortamda herkez yeterince düşünemiyor demektir?

Allah İSTEMEZSE YILAn DAHİ HİÇ KİMSE KİMSEYE ZARAR VEREMEZ   ;)

bak bunda haklisin ...
sana hayvan besletmene izin vermisler.... bizi ise abimiz hayvanlarla korkutmus ...
eline kurbaga hasere ne gecse alip üstümüze yürürdü ...
bizdeki korkularda bundan olsa gerek...

Smiley

YANLIZ SANA KULLUK EDER,YANLIZ SENDEN YARDIM DILERIZ
ÂmâK-ı HâYâL
. . . Lâ €dri . . .
Usta Üye

/ Kâlb-i Hâmuş /

« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2009, 11:16:32 »

hmm anladım kardeş...aslında biz gözümüzün gördüğü hiçbirşeyden korkmamayı hz. hamza r.a. 'dan ögrendik   ;)
selam we dua ile inş.

Özlemek, AşK'ın Manası.. Özlenilmek, Makamıdır
hamne
Usta Üye

« Yanıtla #14 : 31 Mayıs 2009, 16:56:09 »

yaw ben en çok adamların reflex halindeki durumlarına güldüm....tabiiki Allah bu duyguları boşa yaratmamış elbet korkulur ürkülür gülünür ağlanır....bu değil mevzu baksanıza adamın o anki bağırma pozisyonuna garibim kaçamadan güm....gitti Cheesy
birde arkadaki yüzlere bakın ya gerçekten töbe yarabbi küçümseme değilde çokkkk film ya...birde adamın jeton geç düşüyor ben ona güldüm aynı ben Grin Cheesy Cheesy

''Ne mutlu Hanne gibi adayanlara ünlem
Ne mutlu Meryem gibi adananlara ünlem
Ne mutlu Zekeriya (a.s) gibi bahçıvanlara ünlem
Ne mutlu Yahya ve İsa (a.s) gibi (manevi kurban) kurbanlara ünlem''
Vuslata_Ozlem
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #15 : 31 Mayıs 2009, 22:19:01 »

yaw ben en çok adamların reflex halindeki durumlarına güldüm....tabiiki Allah bu duyguları boşa yaratmamış elbet korkulur ürkülür gülünür ağlanır....bu değil mevzu baksanıza adamın o anki bağırma pozisyonuna garibim kaçamadan güm....gitti Cheesy
birde arkadaki yüzlere bakın ya gerçekten töbe yarabbi küçümseme değilde çokkkk film ya...birde adamın jeton geç düşüyor ben ona güldüm aynı ben Grin Cheesy Cheesy
ya birde yilani sürünerek bacaginin altindan gecisini gördügü halde diger taraftan bakisi...
orda bir saniye durusu...
  kardesim inan hic bu kadar gülmemistim Smiley Smiley Smiley
acayip bir olay
her daim gülerek hatirlayacagim bir sahne
tsk. ederim

YANLIZ SANA KULLUK EDER,YANLIZ SENDEN YARDIM DILERIZ
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: