0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Kopye Çekmek  (Okunma Sayısı 2242 defa)
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 11 Aralık 2009, 19:56:53 »

Cheesy Cheesy.
ben olsam 3 telefon alırdım. 3 hat kullanıyorum derdim Smiley
Cheesy
Moderatöre Bildir   Logged
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #41 : 02 Şubat 2010, 20:05:55 »

Oldu ekremyildirim kardeşim benim sınıfımdakiler "Yardımlaşmak Sünnettir" diye bir fetva çıkarmışlardı. Sen de böyle düşünüyon demek
Özellikle Din Kültürü dersinde kopya istemeleri çok zoruma giderdi.

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
cürmümile
Üstad Üye

« Yanıtla #42 : 02 Şubat 2010, 20:23:56 »

Ben bir anımı anlatmak istiyorum bu kopya hakkında
Allah var biz felsefeyi hiç sevmezdik(hocasını da tabi) Bizi yazılı yapacaktı. Kimya öğretmenine söylemişti yazılıyı sen yap diye. Meğer bizim kimyacı da sevmiyormuş felsefeyi. Sözel ders diye. Neyse biz öğretmenle anlaştık kitabtan kopya çekeceğiz diye. Yazılı çoktan seçmeli, doğru-yanlış, ve klasikti. Çoktan seçmelileri ben yaptım (tabi 2 soruyu da yanlış yaptım Smiley) Ne kadar felsefeyi sevmesemde sınıfa göre iyiydim. İşte o sınavda yanılmıyorsam 88 aldım tabi öğretmen sınavları okurken Halla Halla neden herkes aynı yerlerde hata yapmış dedi Smiley Smiley Smiley  
Ama sonum hüsranla bitti öğretmen ortalaması 78'in üzerinde olanın karnesine 5 koyacağım dedi. Benim ortalamam 79 du ama benim karneme 4 koyduuuuuuuuu Cry Cry Cry Angry Angry Angry

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
hakikatyolcuları
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #43 : 08 Şubat 2010, 16:44:09 »

Oldu ekremyildirim kardeşim benim sınıfımdakiler "Yardımlaşmak Sünnettir" diye bir fetva çıkarmışlardı. Sen de böyle düşünüyon demek
Özellikle Din Kültürü dersinde kopya istemeleri çok zoruma giderdi.

yok abe ben öle şaka amaçlı söledim Smiley
cürmümile
Üstad Üye

« Yanıtla #44 : 09 Şubat 2010, 15:50:59 »

yok be kardeşim ben de şaka yaptım ama kopya bence kul hakkına giriyor

hakikatyolcuları
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2010, 21:57:44 »

yok be kardeşim ben de şaka yaptım ama kopya bence kul hakkına giriyor

bencede Smiley)
cürmümile
Üstad Üye

« Yanıtla #46 : 21 Şubat 2010, 20:53:28 »

Ben bir anımı anlatmak istiyorum
Biyoloji yazılısında öğretmen sonradan kazanılan özelliklerin kalıtsal olmayacağını açıklamamızı istemişti tek yapmamız gereken kitapta yazılı olan bir fare örneğiydi orda bir farenin kuyruğu kesilmişti daha sonra çiftleştirildiğinde yavruların kuyruklu olduğu görülmüştür. Bu 21 deneye kadar yapılmış ve 21. deneyde de çıkan yavrular kuyruklu olunca sonradan kazanılan özelliklerin kalıtsal olmayacağı ispatlanmış.
İşte ben de bunu yazıyordum ama sınıfımızdan bazıları bilmiyordu ben de "Mışk mışk(fare fare)" dedim. Arkadaşlarım anladılar tamam tamam deyip yazmaya başladılar tabi öğretmenimiz de Kürttü bana "Notundan kıracağım." dedi. Ama kırmadı hatırladığında hep:"Nisa, sanki ben Kürtçe bilmiyor muydum?"derdi. Cheesy Cheesy Cheesy
       vesselam......

Yusuf-i Güneri
Yeni Üye
*

AllahIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN

« Yanıtla #47 : 22 Şubat 2010, 09:05:41 »

HOCAN ZEKERİYA BAYAZIT HOCAMIZA SORURSAK KOPYA ÇEKMEK DİREK FARZDIR!

hakikatyolcuları
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #48 : 22 Şubat 2010, 11:47:20 »

Ben bir anımı anlatmak istiyorum
Biyoloji yazılısında öğretmen sonradan kazanılan özelliklerin kalıtsal olmayacağını açıklamamızı istemişti tek yapmamız gereken kitapta yazılı olan bir fare örneğiydi orda bir farenin kuyruğu kesilmişti daha sonra çiftleştirildiğinde yavruların kuyruklu olduğu görülmüştür. Bu 21 deneye kadar yapılmış ve 21. deneyde de çıkan yavrular kuyruklu olunca sonradan kazanılan özelliklerin kalıtsal olmayacağı ispatlanmış.
İşte ben de bunu yazıyordum ama sınıfımızdan bazıları bilmiyordu ben de "Mışk mışk(fare fare)" dedim. Arkadaşlarım anladılar tamam tamam deyip yazmaya başladılar tabi öğretmenimiz de Kürttü bana "Notundan kıracağım." dedi. Ama kırmadı hatırladığında hep:"Nisa, sanki ben Kürtçe bilmiyor muydum?"derdi. Cheesy Cheesy Cheesy
       vesselam......

mışk mışk  Grin
hakikatyolcuları
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #49 : 22 Şubat 2010, 11:51:12 »

HOCAN ZEKERİYA BAYAZIT HOCAMIZA SORURSAK KOPYA ÇEKMEK DİREK FARZDIR!

abi ona kalırsa

adana kebabıda orucu bozmaz Smiley)
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: