|
têkoşîn
|
 |
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2010, 02:14:24 » |
|
Aleykum selam elhemdulillah, sizleri tekrar aramızda görmek güzel... Allah kefaret kılsın
|
|
|
|
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT
|
 |
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2010, 13:24:26 » |
|
aramıza hoş geldin artık sabır tavsiyeleri bekleriz bizleri mutlu ettiniz rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah selam ve dua ile.....
|
Ne mutlu bizlereki misbahul Xuda sefinet-ül necat olan Huseyne yar ve ensar olmuşuz.
|
|
|
Seccad
Hewar mari...
Site Yöneticisi

Kavga; YÜREK ister, SEVDA ister, delicesine...
|
 |
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2010, 16:57:54 » |
|
Eyvallah...Hoş gördük inş Birbirlerini sadece Allah c.c rızası için sevenlere, birbirlerini çeşmidil ile görüp gözetenlere selâm olsun... "Müslümanın; müslüman kardeşine tebessüm etmesi sadakadır" hükmü gereğince Rabbim sadakanızı kabul etsin _umut_ kardeşim 
|
|
|
|
Seccad
Hewar mari...
Site Yöneticisi

|
 |
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2010, 17:05:56 » |
|
'' . . . Bazen bir dostu özlemek, dünyanın yükünü taşımak kadar zor gelir insana.Koca bir dağ olup oturur yüreğine.Gecenin en kuytu yerine sığınır uyuyamazsın. Bir tebessüm iner yüzüne; en kötü gününde yanı başında duran mahzun halini hatırlarsın.Ya da bir yaz günü, çeşme suyu serinliğindeki selamını.Çıkıp gelse şu an, söyleyecek söz bulamazsın.Konuşmak beyhude bir çabadır belki, onu halinden de anlarsın.Çünkü, çocuk gözlerinden dökülen öfkeyi yakalar; sadece sen korkarsın.Ne gailesi dünya hayatının, ne de yeni arkadaşlar.Yerine hiç kimseyi koyamazsın.Bazen,Bazen gözlerini kapatır ve dost bir yürekten gelen hayır dualardan başka hiçbir şeyi hissetmezsin. . . . ''
Aynalı babam;
Şimdi ben; tebessüm ederim gözlerim "dost" bakar... Şimdi ben; "ne haber dostluk" derim, benden sadır olan sözlerim döner gelirde yine beni yakar...
Allah c.c için sevene, Allah c.c için bugz edene Allah c.c mağfiret etsin...Havzı Kevser'de Habibi'ne (s.a.a) a komşu eylesin... rabimiz biz ancak kul kadarız, münacatımızı yalnız sana yapmamız, ellerimizi yalnız sana açmamız ve dileyişimizi yalnız sana sunmamızda kulca. sense bizim idrakimizin ihata edemeyeceği ve kul kadarlığımızın kuşatamayacağı sonsuz merhamet sahibisin ellerimizi rahmet kapına açtık ve senden dilemeye ve dilenmeye geldik.
deniz_ Hocam; hastanede geçirdiğim vakitlerde "kul kadarlığımızı" acziyetimizin dehşetini bir kez daha idrak etme fırsatım oldu elh. Gönülden hissettirdiğiniz içtenliğiniz, samimiyetiniz, alakanız ve dualarınız için Rabbim razı olsun...Rabbim; sizi, sevdiklerinize bağışlasın...
|
|
|
|
kördüğüm
Onur Üye

inadına özgürlük inadına direniş...
|
 |
« Yanıtla #44 : 02 Şubat 2010, 15:01:09 » |
|
Hoş geldiniz Allah daim sağlıklar versin
|
|
|
|
Nisanurahzab
Yeni Üye
Şeyh Said Atıf Bediüzzaman tene çav lıre manŞK\13
|
 |
« Yanıtla #45 : 02 Şubat 2010, 15:19:33 » |
|
selamün aleyküm Seccad abim ben yeni geldim ama ben de dua ettim sizin hasta olduğunuzu duyunca Rabbim bir daha göstermesin
|
Değersiz dallarda asılmama pervam yoktur. Şüphesiz mücadelem yalnız Allah ve din içindir. 
|
|
|
züleyha
anne.. anne bil ki kızın! ....acıların en güzelini çekmede!
Usta Üye

kıyam gününe hazır bekletlmeli güller ve yapraklar
|
 |
« Yanıtla #46 : 03 Şubat 2010, 16:45:12 » |
|
hoş geldiniz..
biz bıraktığınız gibiyiz biraz yetim... biraz öksüz
ustalaştık biraz daha taşı kırmakta..
ustalaştık biraz daha sükût ta..
değil mi ki "Sükûtumuz'u anlamayan, sohbetimizden bir şey anlamaz." dı.
hoş geldiniz anlamaya ve anlaşılmaya
yeriniz hazır..
hoş geldiniz..
|
Bir duruşumuz olmalı.. Asiliğe asillik içerisinde cevap vermeli ve ardından kapanan kapılara aldırmamalı! Bir duruşumuz olmalı.. Karanlıklardan korkmadığımızı kanıtlamalıyız semaya! Bir duruşumuz olmalı.. Duruşumuzla ölüme hazır olduğumuzu anlatabilmeli kainâta!
|
|
|
Seccad
Hewar mari...
Site Yöneticisi

|
 |
« Yanıtla #47 : 07 Şubat 2010, 08:44:10 » |
|
Eyvallah...Hoş gördük biiznillah kördüğüm kardeşim...Nisanurahzab sizde hoşgeldiniz inşaallah diyarı vuslata...Gelişiniz hayırlara vesile olur biiznillah... hoş geldiniz..
biz bıraktığınız gibiyiz biraz yetim... biraz öksüz
ustalaştık biraz daha taşı kırmakta..
ustalaştık biraz daha sükût ta..
değil mi ki "Sükûtumuz'u anlamayan, sohbetimizden bir şey anlamaz." dı.
hoş geldiniz anlamaya ve anlaşılmaya
yeriniz hazır..
hoş geldiniz..
Ey Züleyha...
Kolaymı sandın ÂŞK ŞARABI'ndan yudumlamayı
ÂŞK; uğruna masivadan sıyrılmayı
Ve Eyup dedi ki; "Yâ Rab... Bana zarar dokundu...
Acılarım, beni SEN'i zikretmekten alıkoydu..."
EMAN YÂ RAB... EMAN YÂ RAB... EMAN YÂ RAB...
|
|
|
|
Ak_Güvercin
Yeni Üye
İlahi Ente Maksudi...
|
 |
« Yanıtla #48 : 07 Şubat 2010, 09:51:05 » |
|
Esselamu Aleyküm...Uzun zamandan sonra dün ilk uğradım siteye...Bu bölümü görmemiştim...Şimdi okudum... Duamız sizinle birlikte Şifa bekleyenlerle olsun inşaAllah...Rabbim cc ömrünüzü hayırlı huzur içinde geçirmeyi sevdiklerinizle birlikte kenetlenmeyi nasip eylesin....Amin..
|
...
|
|
|
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Onur Üye

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......
|
 |
« Yanıtla #49 : 07 Şubat 2010, 21:38:57 » |
|
seccad abim sağlığınıza kavuşmanız bizi çok mutlu etti.  kimseyi ağlığından etmesin inşallah. hoş geldiniz
|
Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
|
|
|
Seccad
Hewar mari...
Site Yöneticisi

|
 |
« Yanıtla #50 : 09 Şubat 2010, 14:17:40 » |
|
Esselamu Aleyküm...Uzun zamandan sonra dün ilk uğradım siteye...Bu bölümü görmemiştim...Şimdi okudum... Duamız sizinle birlikte Şifa bekleyenlerle olsun inşaAllah...Rabbim cc ömrünüzü hayırlı huzur içinde geçirmeyi sevdiklerinizle birlikte kenetlenmeyi nasip eylesin....Amin..
Ve âleyküm selâm Ak_Güvercin. Allah c.c razı olsun...Ecmain amin inş...
* "Nefsani olan her yazılmışlıklar bu âlemde an gelir silinir. Zira insanoğlu SONSUZLUK peşindedir. Mütemadiyyen yazar durur...Yazar durur... Birde RAHMANİ yazılmışlıklar vardır ki bunlar dünyadan ukbaya seyrüsefer halindedir. Katiyyen silinmez... Baki kalır... Bununla birlikte nefsani ve RAHMANİ tüm yazılmışlıkların bir nüshası Levhi Mahfuz'da asılı kalır. Zamanı gelince defterler semadan avuçlarımıza bırakılır..."
Fi eminillah...Fiddareyn... seccad abim sağlığınıza kavuşmanız bizi çok mutlu etti.  kimseyi ağlığından etmesin inşallah. hoş geldiniz Eyvallah cebelinur gardaş...Hoş gördük biiznillah...Allah c.c sizlerden hoşnut kalsın...Amin inş...
|
|
|
|
Zehra_Betül
kadim üye
Şehadet Doruklara Doğru Sevdalanmak
|
 |
« Yanıtla #51 : 09 Şubat 2010, 14:30:06 » |
|
Sağlığınıza Kavuşmanız Bizleri Çok Mutlu Etti.. Rabbim Birdaha Göstermesin İnşAllah.. Suskunlar Meclisine Tekrar Hoşgeldiniz..
|
|
|
|
ÂmâK-ı HâYâL
Onur Üye

sükût gibi münzevî, çığlık gibi hür..!
|
 |
« Yanıtla #52 : 10 Şubat 2010, 20:59:04 » |
|
bir akşamdı ve yine başbaşaydım kendimle, işte senin yoklugunu hissettigim yerdeydim sidar sokagından sızan mürekkebinin rayihasıyla yoklugunu yoketmek istedim.yoklugunun ardından bıraktıgın varlıgınla yetinmkteydim. . .
Şimdi varlıgını hisseden yüregimden ; HoşGeLDin. .. .SefaLar getirdin . . . geç kalınmış bir hoşgeldinin yüregimde agrısını hisettim. Bunca yükle geç kalınmış bir düşüncenin elimdeki vefa sancagını dalgalandırmasını bekledim.
|
SüKûT'um B/aşka'dır Tıkandı hecelerim.. Yitti biriktirdiklerim.. Bir de sustu sözlerim.. Ama ağlayamadı nemli gözlerim.. Sadece nefessizim.. Ve kendime sükûn/ettim..
|
|
|
SidaR
kadim üye
Dünya tuzlu su gibidir, içtikçe susatır...
|
 |
« Yanıtla #53 : 11 Şubat 2010, 13:43:31 » |
|
seccad abim hoş gelmişsiniz. sizi tekrar görmek çok güzel... Sizin gibi kıymetli abimizi bize tekrar kavuşturan RABBİME şükürler olsun..
|
HÜRRİYETSİZ EŞİTLİK; KÖLELER ARASINDAKİ EŞİTLİK GİBİDİR...
|
|
|
Seccad
Hewar mari...
Site Yöneticisi

|
 |
« Yanıtla #54 : 11 Şubat 2010, 23:35:00 » |
|
Eyvallah SidaR ve zehra-betül. Rabbim sizlerden razı olsun. Suskunlar meclisi müdavimlerinin ilgi ve teveccühüne mazhar olmak onur verici...Bilirimki; bu sevgi ve ilği islam kardeşliğinden ileri gelmektedir. Rabbimde sizleri sevsin canlar... bir akşamdı ve yine başbaşaydım kendimle, işte senin yoklugunu hissettigim yerdeydim sidar sokagından sızan mürekkebinin rayihasıyla yoklugunu yoketmek istedim.yoklugunun ardından bıraktıgın varlıgınla yetinmkteydim. . .
Şimdi varlıgını hisseden yüregimden ; HoşGeLDin. .. .SefaLar getirdin . . . geç kalınmış bir hoşgeldinin yüregimde agrısını hisettim. Bunca yükle geç kalınmış bir düşüncenin elimdeki vefa sancagını dalgalandırmasını bekledim. Eyvallah hayalci...Yüreğin her iki cihanda eyvah demesin inş... Hastanedeyken de demadem gezindim durdum sidar sokağında...Elan, Kıyam üstadım bana kızacak "olmaz...  " diye haykıracak ama sidarla olan muhabbetimize (Ebu Muhammad Mehdi tarafından) ambargo konuldu. Hayırlısı inş 
|
|
|
|
züleyha
anne.. anne bil ki kızın! ....acıların en güzelini çekmede!
Usta Üye

kıyam gününe hazır bekletlmeli güller ve yapraklar
|
 |
« Yanıtla #55 : 11 Şubat 2010, 23:52:38 » |
|
efendim têkoşîn abi'ye göre duygu yüklüymüşüz.. 
vefâ da bir duygudur nihâyetinde.. diyerek sormak isteriz
sözden hicret edip.. sükût'a muhâcir olan Kıyâm üstâdınız nerelerde..
iyilerdir inş a l l a h..
|
Bir duruşumuz olmalı.. Asiliğe asillik içerisinde cevap vermeli ve ardından kapanan kapılara aldırmamalı! Bir duruşumuz olmalı.. Karanlıklardan korkmadığımızı kanıtlamalıyız semaya! Bir duruşumuz olmalı.. Duruşumuzla ölüme hazır olduğumuzu anlatabilmeli kainâta!
|
|
|
Seccad
Hewar mari...
Site Yöneticisi

|
 |
« Yanıtla #56 : 12 Şubat 2010, 00:03:55 » |
|
Ey Züleyha; Kıyam bazen böyle sükût eder... Rabbim sukut ettirmesin...
Buralarda ama sessiz nedense hayırlısı inş. Vefanızı ileteceğim inş.
|
|
|
|
|