0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: PKK’nın yeni hedefi: Gülen Cemaati  (Okunma Sayısı 902 defa)
SerhadRonahi
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 06 Ekim 2010, 22:20:41 »

türkçülük yapılırken sadece türkçülük övülmüyor. aynı zamanda diğer milletler dışlanıp baskı altında kalıyor. budur faşizm.

yani PKKnin kürtlerin hakları için mücadelesi ve mücadelesinde kürtlerin değerlerini savunması ırkçılık yada faşizm olmuyor.

pkk türkleri düşman görmüyor. türklüğü küçültmüyor. sadece kürtlere yapılan baskıların bitmesi ve eşitlik talep ediyor.

yani arasındaki fark çok netdir. bunu aklı olan anlamalı bence.

kürtler türklere baskı yada zülm inkar yapmıyor. bilakis türkçülük adına kürtlere yapılanlar vardır.
Moderatöre Bildir   Logged
Muhannad
Yeni Üye
*

« Yanıtla #11 : 06 Ekim 2010, 22:48:24 »

SerhadRonahi; Toprakta Geldik Toprak İçin değil Allah'ın Dini İçin Allahın kanunları ve emirlerini yaşama ve yaşatmak için mücadele vermek lazım.
lübnanda yalnız değil Afganyadaki Mücahidlerin haberlerindede duyuyoruz siyonizmin elinde bir oyuncak gibi oynatılan örgüt var pkk.meşru degildir belki sana göre meşru olabilir ve sende düşünebilirsin siyonizmden destek olan hangi örgüt meşru ve dogru bir yoldadır ?
Selametle

SerhadRonahi
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2010, 23:40:18 »

Muhammed'e;

siyonizmin dostu destekçisi tc cuntası işbirlikçi akpdir. israilden silah alan tcdir.

aslında ben zaten dünyadaki her kötülüğü siyonizme bağlamanın saçmalığından rahatsızım. sonra kürtlerin yada pkknin mücadelesi ile siyonistlerle bir bağ yoktur. ilişkide olmamıştır.

pkk zaten meşrudur. pkkyi ortaya çıkaran nedenlerde hak ve adalet içindir.

siyonizmin oyuncağı tc cuntasıdır. tc varlığını yaşamını amerika ve israil gibi batılı diğer güçlere borçludur. bukadar zülm yapan tc gibi rejimler uzun yaşamadı. yaşamışsa  uşak ve işbirlikçi olduğundandır.

ben PKK ve mücadelesini israil yada siyonistlerle ilişkilendirmesini faşist ırkçı bir tc politikası olarak bilirim. bundan sizin uzak durmanız gerekir.

siz ve bazı kişiler tc cuntasının yalan dolan propagandasını sürekli tekrarlıyorsunuz. yani artık ciddi doğru tartışma olmalı.
SerhadRonahi
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2010, 23:52:41 »

vuslat'a;

akp partisini ve erdoğanı aklamanıza anlam veremiyorum. 8 yıldır Kürdistan'da inkar ve imha/tasfiye  politikaları yürütmektedir. Filistin yada Bosnada yaşayan insanlara talepettiği hakları Kürt milletine görmemektedir.

Bosnada yapılan zülm ve vahşetin aynısı Kürdistan'da son isyanda tc tarafından Kürtlere yapıldığı halde, mesela Erdoğanın bosnada bir konuşması vardı. Acaba o söylediklerinin aynısı Kürdistan'da olmadımı? ve onun kültürel ve siyasi boyutu halada olmamaktamı?

her şeye göz yumarım sizin. ama açık olarak AKPyi aklamanıza inanamıyorum. TC cuntasının temsilcisi AKP'den neden öyle olumlu yaklaşırsınız, buda bana hala bir bilmece olarak kalıyor.

Hep siyonizm ve İsraili suçlarsınız. Ama tc devletinin hala pratikte ve politikasıyla yürüttüğü baskının İsrailden daha şiddetli ve inkarcı olduğunu nasıl göremezsiniz.

gerçekten şunu açıklamak isterim. müslüman olmak israil yada siyonizm düşmanı olarak olmamalı. insanlar kendi çevresindeki zülmü bitirmediği ve buna karşı mücadele etmediği sürece ne israilin nede amerikanın zülmnünü ortadan kaldırır.

bugün hala israil ve amerikanın ortağı tcdir. nato gibi bir savaş mekanizmasının ortağı üyesidir.

bu kadar olan tcyi neden her şeyin sorumlusu olarak göstermiyorsunuz.

islamın gerçek düşmanı bence tc dir

hala NATO üyesi, Amerika müttefiği yine Afganistanda askeri olan TSKdır diyorum.

yani Allah için İSLAM için bir müslüman olarak kesinlikle ilk ve asıl tc zülmü yok edilmedikce zülmlerin biteceğine inanmıyorum

o zaman PKKde olmazdı. Kürtlerde Türklerde Ortadoğudaki tüm halklar barış içinde yaşardı.
Muhannad
Yeni Üye
*

« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2010, 23:55:31 »

Kardeş tartışma ise tartışmadır.Pkk Üst düzey yetkilisi karayılan ve diğar arkadaşları israilden silah aldıklarını apacık.

Buradan Bakabilirsin;

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&biw=&bih=&q=pkk+israilden+silah+al%C4%B1yor&btnG=Google%27da+Ara

http://www.stratejikboyut.com/haber/pkknin-silahlari-israilden-gidiyor--37620.html

Daha Benim yazmama gerek varmı ? Meşrudur haktır diyorsun meşru oldugunu ispatlayacak bir delilin varmı kanıtın meşru derken bir kanıtını koyarsın.Ama  ben sana meşru- hak  olmadıgının kanıtını sunayım;

Pkk İmamı Öldürdü-

Pkk -Camii saldirdi!.
http://www.huseynisevda.net/news.php?readmore=944

Saymaya gerek duymuyorum artık.

Toprak'tan geldik toprak için kan dökmeye ve toprak icin ölmeye değil Allah'ın Emri ve Yasakları için Allahın Kuralları için Mücadeleye Diyorum.

vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2010, 08:54:29 »

SerhadRonahi yazdıklarımızı tekrar tekrar oku. Belli ki düşmanlarını karıştırıyorsun. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan usandım açıkçası.

SİYONİST İSRAİL TÜM MÜSLÜMANLARIN BAŞ DÜŞMANIDIR. TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARI BU ALÇAK VAHŞİ EMPERYALİST İLE MUCADELE VERMELİDİR. BU HERKESİN ÜZERİNE FARZDIR.
PKK GİBİ BİR ÖRGÜT İSRAİL DÜŞMAN OLARAK KABUL ETMİYORSA, BU PKK'nin İSLAM DÜŞMANLARI İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLDUĞUNU GÖSTERİR VE TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARININ GÖZÜNDE PKK DE DÜŞMAN SAYILIR...BU AKLI VE VİCDANI OLAN HERKESİN GÖRECEĞİ BİR GERÇEKTİR.

AKP'ye olan düşmanlık ise bir partiden öte bir şeydir. Dün olmadığı kadar, bügün AKP genelde/ bölgede Derin devlet, ergenekon tarzı örgütlenmeleri deşifre etti. Halk kısmen de olsa polis ve askerden,hakaret ve işkenceleri görmüyor artık.
Bölge'de ve Türkiyenin tamamında AKP'de Erdoğanın şahsına Düşman olan CHP,ERGENEKON,İSRAİL VE PKK ve mafya tarzı örgütlenmelerdir.
tüm parçaları yanyana getir bakalım nasıl bir sonuca ulaşıyorsun.

AKP sistemin bir partisidir. Tıpkı BDP gibi. o partinin içinde de çörükler çok. Derin bağlantısı olan vekiller vardır. Faşist ruhlular vardır. Türkiye'deki diğer partiler açısından değerlendirme yapıldığında diğerlerinden 'daha iyi bir parti' olduğunu rahatlıkla söyliyebiliriz. (Ben şahsen sistemin hiç bir partisinden taraf olmadım. Ne AKP'ci oldum, Ne DTP, ne de başka bir partiden)

biz hiç kimseyi kayırmıyoruz. Biz hiç kimseden(hakkın dışında) taraf değiliz. Ancak biz Hakkı üstün tutan, mazlum ve mustazaf halkların yanında duran herkesi seviyoruz ve sayıyoruz...

''Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkup sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır.'' MÂİDE - 8

Muhasebe yapmak sana kalmış...

Not: yazılarınızda küfür,hakaret ve argo kullanmayın. Sürekli editlemek durumunda kalıyoruz...
Bizi de zor durumda bırakıyorsunuz?

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: