0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yonetimdekiler Bi Baksaniz !!  (Okunma Sayısı 1124 defa)
Duha
Tecrubeli üye
**

« : 19 Eylül 2008, 21:30:47 »

S.a Degerli Site Yoneticileri Siteye Aktif Olmayi Cok istiyorum Lakin..

Bi Mesaj Gonderdikten Sonra Ikinci Mesaj icin 150 Saniye Beklemek Zorundayiz Sizden Ricam Lutfen Bu Uygulamaya Bi Son Verseniz..

Guzel Site Paylasmak Vede Faydalanmak isterim ama Bi Mesaj Gondermek icin 150 Saniye Beklemek Hos Bir Sey Degil...

(Rica Ediyorum Lutfen Sikayetimizi Kaideye Alin)

Yoksa Uyeligimi Silin Cunku Bi Mesaj Gondermek icin 150 Saniye Bekliyemem... Smiley
Moderatöre Bildir   Logged

Mecnun var ki yürek zindanlarında bir güvercin bekler!
Sabahı aşina yokluğun,elleri mahpustur kırılgan aynalara ünlem
Aşinayım yoktur derdime çare ünlem
Bir nasihat et bana geceden sehere ünlem
yusha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2008, 21:43:23 »

ilginç bir yaklaşım
ve ilginç bir istek, ''Yoksa Uyeligimi Silin Cunku Bi Mesaj Gondermek icin 150 Saniye Bekliyemem... '' tuhaf bir yaklaşım, yada çok şakacı biri olmalısınız kardeş...

bence 150 san. yada 50 san yerinde bir karar. bir mesaj gönderildikten sonra biraz nefes alma aralığıdır 150 saniye. Smiley yada bir konu okurken cevap verme aralığıdır 150 san. Smiley
yoksa konu okunmadan, her konuyu hızlı bir şekilde ''şükran sunmak'' arkdaşlar için pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.

üyeliğinizin silinmesi ile bir ilişki kuramadım doğrusu, kafam karıştı. yönetici kardeşler bu isteiğinize ne der onlara kalmış, ama siz istemedikten sonra zaten girmezsiniz, üyeliğinizin silinmesini neden istediniz  Huh?
sanırım yönetici kardeşlerinde kafası karışmıştır Smiley

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
Duha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2008, 21:57:33 »

ilginç bir yaklaşım
ve ilginç bir istek, ''Yoksa Uyeligimi Silin Cunku Bi Mesaj Gondermek icin 150 Saniye Bekliyemem... '' tuhaf bir yaklaşım, yada çok şakacı biri olmalısınız kardeş...

bence 150 san. yada 50 san yerinde bir karar. bir mesaj gönderildikten sonra biraz nefes alma aralığıdır 150 saniye. Smiley yada bir konu okurken cevap verme aralığıdır 150 san. Smiley
yoksa konu okunmadan, her konuyu hızlı bir şekilde ''şükran sunmak'' arkdaşlar için pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.

üyeliğinizin silinmesi ile bir ilişki kuramadım doğrusu, kafam karıştı. yönetici kardeşler bu isteiğinize ne der onlara kalmış, ama siz istemedikten sonra zaten girmezsiniz, üyeliğinizin silinmesini neden istediniz  Huh?
sanırım yönetici kardeşlerinde kafası karışmıştır Smiley

Konulari okumadan sukranlar sunmuyoruz butun forumlarda asagi yukari konularin hepsi ayni bi Forumda okunmustur o'konu okunan konudan bilgin varsa neden zaman harcansinki tekrar okumak icin...

konunun icerigine bakar aaa okudugum konu der zaten neyi anlattigini biliyor ve ona gore mesaj yazarim...

Vuslati Seviyorum aktif olmak paylasmak isterim ama 150 saniye beklemek hicde hosuma gitmiyor...

uyeligimin hakkindada nasil algiliyorsaniz... Smiley

vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2008, 22:07:57 »

duha kardeş yok yok 150 san. iyi bir zaman aralığı...bu zaman aralığını bilinçli bir şekilde yaptık. nedenide şu: bazı üyeler üstüste birçok mesaj gönderiyorlar. gönderdikleri mesajlar top10 mesaj listesini çok meşkul ediyor. öyleki diğer kardeşlerin gönderdikleri çok değerli mesajlar gürünmüyor, ve sanki 'sabote' ediliyor.
bu nedenden dolayı mesaj gönderme aralığını uzun yaptıki, her kardeşimiz önce okusun, sonra düşünerek cevap versin. yada konusu varsa paylaşacağı konusunu birkez daha gözden geçirip, eksikleri,hataları telafi edip öyle yayınlasın. yoksa başka bir gayemiz yoktur. umarum anlayışla karşılarsınız. bu arada sabır ve tahammul öğreticisi de olmuş oluyoruz Smiley
selam ve dua ile.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
Muhammed Ensar
Usta Üye

Mustazaf Erler

« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2008, 22:13:08 »

a.s katkınızsan dolayı Allah razı olsun bacım

150 sn sürecinde olmazı gereken bi kurar olduga inanıyoruz
en azında konuları okumadan sadece Allah razı olsun yazıp gecenleri firenlemiz oluyoruz

karar sizin  Smiley

<a href="http://www.cagrifm21.com/swf/boykot2.swf" target="_blank">http://www.cagrifm21.com/swf/boykot2.swf</a>
Duha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2008, 22:32:15 »

Sizleri Anliyorumda malumunuz biz bayanlarin fazla zamani yok gerci sizlerde haklisiniz herseyin hayirlisi diyelim...

vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2008, 22:33:08 »

doğrusunu sölemek gerekirse sana katılıyorum kardeş evet 150 saniye beklemeyem  Angry sinir oluyoruz

peki muhammed kardeş açıklamamız sizi tatmin etmedimi?
beklemekten neden bu kadar sıkılıyorsunuz? paylaşımlarımız az ve öz olsun. bizim bu forumdaki gayemiz bu değilmi? çok mesaj göndermektense 10 dak. içinde 3-4 mesaj göndermek azmı yani?

kaldki duha kardeşim ''başka forumlarda aynı konular paylaşılıyor, okumak gereksiz...''diyor. biz farklı konular paylaşırsak daha hayırlı bir davranış olmazmı? bunun için 150 saniye nasıl çok olabilir?
kardeş bence biraz daha düşünün, aceleci davranmayın. bu bizim için daha hayırlı olduğunu muşahade edecez. selam ve dua ile...

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
Rumeysa_
Usta Üye

Muhammed-i Sevda !

« Yanıtla #7 : 20 Eylül 2008, 08:14:05 »

Duha'ya  katiliyorum. daha ilk mesajimda bu uyari cikti karsima Smiley
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2008, 10:43:53 »

mesaj gönderen arkadaşların top 10 a girme gibi bi dertleri yok sanırım. yazan kişinin emeğine saygı için bi teşekkür yazan arkadaşıda başka paylaşımlar yapmak için daha bi gayrete getirecektir. bazen şaşıyorum konu belki 100 kereden fazla tıklanmış okunmuş ama bir veya iki mesaj karşılığı bulmuş bi teşekkür çok değil...
  150 saniye sınırlaması bence yerinde bi karar okuduğunu anlamak ve birazda düşünmek için iyi bi süre en azından ne yazacağını kestirirsin. ayrıca duha kardeşim bölesi basit bi şey için üyeliğimi sildirin demeni garibsedim doğrusu eğer beklemek istemesen yorum yapmaz başka konuya geçersin zaten amacımız bir şeyler öğrenmek deil mi....
duha kardeşim ayrıca bu konuya değindiğin içinde Allah razı olsun belki başkasının aklınındada bu sorun vardı dile getiremediler. artık yönetim bilir süreyi ne karar verselerde inş üyeliğimiz devam edecek ve hayırlı paylaşımlara devam edecez. faydalanacaz bu güzel sitemizden.

(dualar sana filistin)
hosein
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 20 Eylül 2008, 11:16:52 »

Duha'ya  katiliyorum. daha ilk mesajimda bu uyari cikti karsima Smiley
bir yalnışlık olmasın rumeysa kardeşim, daha ilk mesajda 150 san. sorunu çıkmaz Smiley
ilk mesajdan sonrakiler için 150 saniye aralığı çıkar...

150 saniye ideal bir zaman ölçüsüdür. mesela üst üste mesaj gönderenler için iyi bir engelleyici olmuş. bazı arkadaşlar sanki otomotiğe bağlıyor mübarekler, bir dak. içinde nerdeyse 4-5 mesaj gönderenler oluyor yav. biryerlerden kopy yapıp forumda past yapmak ne kadar basit bişe. bence arkdaşlar daha yapıcı olmalılar, üretken olmalılar, başka yerlerden buldukları bir konuyu alelacele 'taşıma' işini yapmları pek sağlıklı değil. bence en az bir kez okuyup öyle paylaşımlarda bulunurlarsa daha verimli olacak.
mesela bir örnek verecem:
arkdaşlarrımızdan biri belliki hiç kontrol etmeden faydalı bazı proğramalr foruma taşımış. ve paylaştığı konunun ilk dakikalarında linkler kırık ve çalışmaz durumda, yani arkdaşlar elvicdan böylede olurmu? en azından kontrol edip yayınlasak daha doğru olmazmı? bunun için 150 saniye çokmu yani?.
duha kardeşimiz aynen şöyle söyliyor: ''butun forumlarda asagi yukari konularin hepsi ayni bi Forumda okunmustur o'konu okunan konudan bilgin varsa neden zaman harcansinki...'' ilginç bir yaklaşım. kısmende doğru. işte bu farklılık için bile olsa 150 saniye yada daha uzun süre konulması en azından farklı paylaşımlar için düşünme süresidir bence.
vuslatsevdasi diğer birçok farklı siteden farklı bir yerdir. sade ve ciddi bir yapılanma içine girmiş, mustazafların şahsında  tüm kardeşleri kucaklamasını bilen vasat bir site, kardeşler bence bu çizgimizi devam etmeliyiz...
150 saniye mevzusunda konu açılmışken, tüm müslüman kardeşlerimizden şahsım adına ricam, kendi ürünlerini paylaşmalarını istemek, ''kopyala yapıştır'' tarzındaki paylaşımları mümkün mertebe en aza indirerek kendi paylaşımlaımıza ağırlık vermemiz daha hayırlı olacaktır.
hepinizi Allaha emanet ediyorum.

BABAM ADEMİN AK RENKLİ TÖVBE SANCAĞINI NEFSİMİN DORUKLARINA DİKİ VERDİM...
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: