0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yonetimdekiler Bi Baksaniz !!  (Okunma Sayısı 1356 defa)
Duha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2008, 13:05:04 »

mesaj gönderen arkadaşların top 10 a girme gibi bi dertleri yok sanırım. yazan kişinin emeğine saygı için bi teşekkür yazan arkadaşıda başka paylaşımlar yapmak için daha bi gayrete getirecektir. bazen şaşıyorum konu belki 100 kereden fazla tıklanmış okunmuş ama bir veya iki mesaj karşılığı bulmuş bi teşekkür çok değil...
  150 saniye sınırlaması bence yerinde bi karar okuduğunu anlamak ve birazda düşünmek için iyi bi süre en azından ne yazacağını kestirirsin. ayrıca duha kardeşim bölesi basit bi şey için üyeliğimi sildirin demeni garibsedim doğrusu eğer beklemek istemesen yorum yapmaz başka konuya geçersin zaten amacımız bir şeyler öğrenmek deil mi....
duha kardeşim ayrıca bu konuya değindiğin içinde Allah razı olsun belki başkasının aklınındada bu sorun vardı dile getiremediler. artık yönetim bilir süreyi ne karar verselerde inş üyeliğimiz devam edecek ve hayırlı paylaşımlara devam edecez. faydalanacaz bu güzel sitemizden.

umut kardesim uyeligimin silinmesini niye garip karsiliyorsunuz ki..

sayet ciddi olsaydim direk olarak yonetimden biri ile irtibata gecer ozelden mesaj yazar silinmesi talebinde bulunurdum..

latife olsun diye yazdim ciddi bir sey olsaydi (Smiley-)gulumseme ifadesini kullanmazdim...
Moderatöre Bildir   Logged

Mecnun var ki yürek zindanlarında bir güvercin bekler!
Sabahı aşina yokluğun,elleri mahpustur kırılgan aynalara ünlem
Aşinayım yoktur derdime çare ünlem
Bir nasihat et bana geceden sehere ünlem
Duha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2008, 13:16:28 »

(duha kardeşimiz aynen şöyle söyliyor: ''butun forumlarda asagi yukari konularin hepsi ayni bi Forumda okunmustur o'konu okunan konudan bilgin varsa neden zaman harcansinki...'' ilginç bir yaklaşım. kısmende doğru. işte bu farklılık için bile olsa 150 saniye yada daha uzun süre konulması en azından farklı )

hosein kardesim bakin siz baylarin azda olsa zamanlari var siteye girip okunmus konulari tekrar okuyup yorumlamak...

ama biz bayanlarin malum bi durum zamanimiz olmuyor ama aldiginiz karar neyse saygi duyariz zaman buldukcada girer bakiniriz...

ben konu acmak yerine acilan konulari okuyup yorumlamayi daha cok severim ama gel gorki herkes bir yerlerden alinti yapip sitelerde paylasiyor...

hangi siteye girmissem hep ayni konular daha once okudugum konular okudugum konularada ayni yorumu yapmiyorum hangi siteye uyeysem farkli farkli yorumlar yapmaya calisiyorum..

cok on yargilisiniz bu kadar on yargili olmayin bi talebte bulunduk sebebeni yazdik sizlerinde yazdigi sebebleri okuduk saygi duyduk..

ama sizlerin yorumlarinizin karsi'sinda on yargiyla karsilandik yinede herseyin hayirli diyelim herseyde vardir bi hayir...

aldiginiz kararda vardir bi hayir Allah butun alinan kararlari hayra yorsun insAllah...

vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2008, 14:02:33 »

...
cok on yargilisiniz bu kadar on yargili olmayin bi talebte bulunduk sebebeni yazdik sizlerinde yazdigi sebebleri okuduk saygi duyduk..
ama sizlerin yorumlarinizin karsi'sinda on yargiyla karsilandik yinede herseyin hayirli diyelim herseyde vardir bi hayir...
...[/b]

duha bacım aslında herhangi bir önyargı sezmedim, diğer arkadaşlar da sizin gibi fikir beyan etmişler. sanırım sizde konunun (150 saniye) faydası ve zararı hakkında fikirler alınsın diye soru istek bölümüne konu açtınız. yoksa bize özel mesajla yazar isteiğinizi bildirebilirdiniz.
yani fikirler yazılmalı, uslubuna göre tartışılabilmeli, istişarede bereket ve hayır vardır kuşkusuz.
herşeye ragmen sizi kıracak bir önyargımız olduysa hakkınızı helal edin bacım...
selametle kalın.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
bymusab
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #13 : 20 Eylül 2008, 14:21:50 »

Allah razı olsun güzel bir uygulama ama   abe bari 75 sn olsun
Duha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #14 : 20 Eylül 2008, 14:36:00 »

...
...[/b]

duha bacım aslında herhangi bir önyargı sezmedim, diğer arkadaşlar da sizin gibi fikir beyan etmişler. sanırım sizde konunun (150 saniye) faydası ve zararı hakkında fikirler alınsın diye soru istek bölümüne konu açtınız. yoksa bize özel mesajla yazar isteiğinizi bildirebilirdiniz.
yani fikirler yazılmalı, uslubuna göre tartışılabilmeli, istişarede bereket ve hayır vardır kuşkusuz.
herşeye ragmen sizi kıracak bir önyargımız olduysa hakkınızı helal edin bacım...
selametle kalın.

Estagfirullah Abi Diyer Kardeslerimiz Az sertlikle cevap yazdilar yada bana oyle geldi..

sizlerde hakkinizi helal edin Allah aldiginiz kararlari hayra yorsun insAllah...

MUHAMMEDİ
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : 20 Eylül 2008, 15:12:49 »

Allah razı olsun güzel bir uygulama ama   abe bari 75 sn olsun

Xerip
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2008, 04:38:49 »

Alıntı
Sizleri Anliyorumda malumunuz biz bayanlarin fazla zamani yok gerci sizlerde haklisiniz herseyin hayirlisi diyelim...
hiç gülesim yoktu töbe töbe Smiley

''Aşkta tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez ,o herşeyin içindedir hiçbir şeyde görünmez...''
mevlana

Duha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #17 : 21 Eylül 2008, 10:08:30 »

Alıntı
Sizleri Anliyorumda malumunuz biz bayanlarin fazla zamani yok gerci sizlerde haklisiniz herseyin hayirlisi diyelim...
hiç gülesim yoktu töbe töbe Smiley

iyiya sayemizde guldunuz buna dua edin...

mizgina_islam_
Usta Üye

« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2008, 22:54:44 »

150b  saniye olsa neyse kardeş bence daha uzundur
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: