0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yüksekova Mustazaf-Der Şubesine Saldırı  (Okunma Sayısı 275 defa)
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« : 11 Ekim 2009, 12:41:34 »

Yüksekova Mustazaf-Der Şubesine Saldırı

9 Ekim Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışını bahane eden PKK yandaşları Yüksekova Mustazaf-Der Şubesi'ne saldırı düzenleyerek, dernek binasına zarar verdiler.

HAKKÂRİ-    9 Ekim’de Öcalan’ın Suriye’den dışlanmasını bahane eden PKK yandaşları Yüksekova’da 3 gün boyunca vatandaşların işyerlerini açmalarını engelleyip, araçların çalışmasına izin vermediler.

Şehirde birçok işyerine saldıran PKK yandaşları halkta büyük bir paniğe sebep oldular. Dün DTP tarafından yapılan basın açıklamasından sonra şehirde patlak veren olaylar akşam saatlerinde de devam etti.

Olayları bahane eden örgüt yandaşları akşam saatlerinde Yüksekova Mustazaflar İle Dayanışma Derneği’ne de (Mustazaf-Der) saldırı düzenlediler. Kimsenin içeride olmadığı derneği taşa tutan örgüt yandaşları büyük çapta maddi hasara yol açtılar. Dernek camlarını kıran saldırganlar, dernek tabelasına zarar verdiler.

Hatırlanacağı üzere aynı dernek daha öncede birkaç kez saldırıya uğramış, dernek binasına giren bir grup kitaplıkta bulunan Kuranı Kerim ve bazı kitapları yere savurmuşlardı.

Ayrıca dün gece Yüksekova Askerlik 

(İLKHA)

Moderatöre Bildir   Logged

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2009, 17:42:56 »

bunlar faşist ya..
meyve veren ağaç taşlanır. Ben şuna inanıyorum eğer ki bir mücadele engellerle karşılaşmıyorsa ben onların gittiği yoldan şüphe ederim. Peygamber efendimiz (sav) de taifte taşlanmıştı.
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2009, 07:57:00 »

kur-an'a islama uzanan eller ve diller elbette gun gelir cezasını gorur rabbim her şeyi gormekte ve bilmekte Allah onları kahru perişan etsin bunların islah olacagı yok artık Allah islah etsin kelimesi agzımızdan cıkmıyor istesekte çıkmıyor .......

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
inan01
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2009, 13:33:39 »

kur-an'a islama uzanan eller ve diller elbette gun gelir cezasını gorur rabbim her şeyi gormekte ve bilmekte Allah onları kahru perişan etsin bunların islah olacagı yok artık Allah islah etsin kelimesi agzımızdan cıkmıyor istesekte çıkmıyor .......
çıksın kardeşim çıksın önce ıslah kelimesi çıksın ondan sonra .....
kerwan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2009, 18:58:30 »

partiya kontra pkke kaç defa oldu mustazaf der şübelerine kaleşçe saldırıp zarar veriyor hata kaç defasında yoldaşlarımızı değşik yerlerinden yaraladılar bu tür saldırılardan bu tür saldırıları gercekleştiren marksist leninst pkke asla ve asla  kürdistan halkını sindiremez mustazaf der şubesine yapılan hain saldırıyı lanetliyorum
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: